Thailand Holiday Home
Nong Thale River Residence
email: info@thailand-holidayhome.com
Book here

Huur een vakantie villa in Thailand 


Kom tot rust in een prachtige vakantie villa in deze betoverende omgeving.

Omschrijving:
Vrijstaande villa (2,3,4 of 5 kamers) op 1500 m2 grond met eigen zwembad

Tarieven:
v.a. 100 € per dag
v.a. 600 € per week

Aantrekkelijke korting voor langere termijn

A_tuin_huis_zwembad_r.JPG
 

Prachtige omgeving 


Welkom in de provincie Krabi. Dit prachtige deel van Thailand wordt gekenmerkt door de beboste rotsen in een helder blauwe zee. Niet voor niets adverteert de naastliggende provincie Phuket steevast met prachtige foto's van de kust van Krabi. Wij bieden u de mogelijkheid om middenin deze adembenemende omgeving te genieten van een heerlijke vakantie. 

 

 

 
A_project_huis.JPG
 

Genieten van rust en privacy 


Wij streven naar een langdurige band met onze klanten, en is er ons alles aan gelegen uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Onze filosofie daarbij is dat u kunt genieten van vrijheid en privacy met de mogelijkheid om in de directe omgeving te genieten van alle varieteit die dit gebied u te bieden heeft.

Uw verblijf bestaat uit een vrijstaande villa (bouwjaar 2009) op 1500 m2 grond. De tuin is prachtig aangelegd met diverse volwassen palmbomen en biedt de gewenste privacy. U kunt genieten van het prive zwembad maar kunt tevens een verkoelende duik nemen in de heldere rivier die grenst aan het perceel.

A_huis_inrichting_r.JPG
 

Luxe inrichting  


Uw villa heeft een ruime woonkamer met een moderne keuken voorzien van alle westerse gemakken. De woonkamer grenst aan een groot overdekt terras met zicht op uw eigen zwembad in de prachtige tuin. 

De slaapkamers zijn voorzien van airco en hebben ieder een eigen badkamer. De slaap- en badkamers zijn ingericht met een geheel eigen sfeer. Gaat u voor de oosterse tint dan kunt u kiezen voor de bhoedistische kamer. Gaat uw voorkeur uit naar een tropische sfeer dan kiest u voor de exotische rode kamer. Maar ook de meer neutrale kamers zijn zeer stijlvol ingericht.

U wordt welkom geheten door een vriendelijk Nederlands stel. Bij hen kunt u ook terecht voor eventuele vragen of voor tips over activiteiten in de omgeving. 

Kom langs en geniet van een onvergetelijke vakantie! 

beaches_ao_nang_railay.jpg
 

Foto's villa en directe omgeving